Tisíckrát

Tisíckrát

Tisíckrát se tě budu ptát
jestli máš mě rád
a jak moc.

Tisíckrát se s tebou budu smát
a když budeš pryč,
tak na tě budu vzpomínat.

Tisíckrát se s tebou budu dívat na nebe
a hvězdy počítat
a myslet jen na tebe...

Tisíckrát vedle tebe budu usínat,
a když už budem spát,
budu tě ve snu objímat.
Autor tmavovlaska93, 26.08.2009
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen krátka to chvíle, kdy tisickrát se chce
pak musí se a nejde...užívej

26.08.2009 16:28:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí