Sblížení se s realitou

Sblížení se s realitou

Anotace: (26.8.2009)

Na oltáři těžkostí vykvetla duha,
která vzplála jasným plamenem.
Hořela pomalu, více než ztuha,
byla mým prostředním ramenem.
*
Strašidelné a mýtické operety
mi znějí v uších stále dokola.
Víly v mé mysli tančí své balety,
jednou je můj hlas na světlo povolá.
**
Srpen se blíží k zdárnému konci,
můj život blíží se k reálnému “završení“.
Pryč jsou již bouře, maličcí psanci,
zbývá mi tragické po kouzlech hladovění.
***
Autor démon zatracení, 26.08.2009
Přečteno 253x
Tipy 14
Poslední tipující: Charibeja, Lioness, Prokešová, PrinceznaHeliovýchbalonků, Bíša, Kamil Princ, Kubino 2, zelená víla, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

víc než dobrá,dokonalá slova..

27.08.2009 22:49:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků

Zajímavá báseň. Střídavý rým působí dobrým dojmem.

27.08.2009 06:27:00 | Kamil Princ

Dobré!

26.08.2009 21:10:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí