Co říct

Co říct

Anotace: ???

16.12.2008 00:30

Co říct

Sedím a píši
o všem co vnímám
o všem co cítím
o všem co mám rád

jen ten život
mi není blízký
a v jinou dobu
bych chtěl být
a psáti
jak Shakespír

přesto prožívám
vše co mi bylo
do vínku dáno
štěstí málo
však utrpení a bol
ve mně silně zakořenily
jen ten cit mi zůstal

vím že to není málo
přesto se snažím žít
a světu něco dát
ikdyž to nestačí
nejsem však jediný
je nás víc

o lásce píšem
o svých pocitech
a láskách
jento máme
a přesto jdeme dál
Autor JarekBrnoCz, 26.08.2009
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí