MLHA

MLHA

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

-------------
Nedohlédla jsem tam, kde to končí
schovalo se mi to v mlze
málem jsem si vykoukala oči
pak mlha stoupla a smála se mi drze
Bylo to krásné, jemné jako pavučina
utkalo to ve mně krutou síť
nebudu pátrat po tom
čí to byla vina
Chceš mě? Ty můj osude?
Až protančím kolem tak mě chyť.
Mineš se a nic už se dít nebude.
Autor Silvie, 26.08.2009
Přečteno 248x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, el viento, PrinceznaHeliovýchbalonků, J's .., WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí