I přes to

I přes to

Anotace: Bez

A já budu na druhý straně
jako ty
naposled
nikdo neví
jestli se vrátím
ani já ne
protože někdy
si bolestně uvědomuju
jak moc sem nepatřím
i přes to
že tu žiju
skoro osmnáct let...
Autor rawena, 26.08.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí