Sen a kočka

Sen a kočka

Anotace: nemůžu si vybrat, kdo z nich je lepší

Ráno mě vzbudil
můj vlastní divný sen,
když se mi klidil
rychle z hlavy ven.

Ani jsem nestihla
rozlepit očka,
a už mu hrozila
drápkama kočka.

Sne, pojď se schovat
mezi voňavky na poličce
a přestaň se máchat
kočce v mlíčce.

Otevřu oči
a kočka na peřince vrní
a ze snu mi zbylo
jen televizní zrnění.
Autor mozec, 27.08.2009
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí