Vypsáni

Vypsáni

Anotace: Reakce na dílo jedné autorky.

Vyběhni z domu je slunečný den
a poddej se tomu, zmizel ten sen,
nepíšeme příběh nový-z teček a čar
neboj se, za nedlouho zmizí i žal.

Osvítí slunce naše tvořivé mysle ,
příběh zapíšeme rovně i svisle.
Chce to jen čas a nepopsané řádky,
se dny nás opustí i veškeré zmatky.
Autor Holmy, 27.08.2009
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: DNA, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

-.././-.-/..-/.---/..-//
...-/./.-./../--//--..--//-../---/..-/..-./.-/--//

27.08.2009 12:56:00 | DNA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí