Kapka

Kapka

Anotace: vztah...jako kapka

Když kapka rosy uteče,
z listu letního ranního,
jen kabát si svleče,
pádí do hlubin vod podzemních

pak na povrch se dostane,
ve studánce čisté,
chvilku ve víru povstane,
pak z vrchu začne téct

potůček nevinný změní se v říčku,
kde voda divoká je, můžeš ji však ovládnout,
pak je z ní řeka, co hravě zbourá příčku,
zničí ti doma tvůj oblíbený kout

však každé řeky konec je,
když do moře se vlévá,
zamávat nejlepší je,
a začít pěkně znova

opravit si dům teď shnilý,
překopat vše znova,
vyhodit nábytek ztrouchnivělý,
ucítit vůni čerstvého dřeva
Autor Sllunce, 28.08.2009
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Alasea, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevzdávat, s kapkou naděje...

28.08.2009 11:05:00 | Kapka

st

28.08.2009 10:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí