Čára

Čára

Anotace: ...jedna z mých starších

Táhne se do neznáma,
stále rovná, přesná, striktní,
co znamená, snad drama,
nebo je jen tak perfektní

umíněná jít dál,
snad až na konec světa,
odpoví na otázek pár,
bude tu ještě léta

čára pohltí tě,
čára nepustí tě,
čára obrátí tě,
čára probudí tě
Autor Sllunce, 28.08.2009
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí