Upír

Upír

Anotace: upír, co více říci.....

Sbírka: Nemrtvý

Sám žije, s nocí,
již ne člověk,zvíře jen,
po krvi lační,
tu touhu nepřemůže,
by sám chtěl.

Svádí mě,
slova jeho zcela,
vídím, ústa jenž se neotevřela.

Myšlenky nejsou mé,
v hlavě mi znějí,
již spěchám pane můj,
nesnesu rozloučení.

Běžím,
do náruče jeho,
tvář nakláním,
dám i tělo.

Bělostné špičáky,
cítim v hrdle,
zcela mě,
ochromí to saní krve.

Svítá,blíže se ráno,
přijď, zítra milenko,
dílo dokonáno.

Sama již opět sem,
přízrak můj skryla zem.
Však zítra,
tu opět jsem.
Autor maakkyy, 28.08.2009
Přečteno 454x
Tipy 6
Poslední tipující: E., Oťas, zlomený a nanicovatý -__-, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný příběh

13.09.2009 14:21:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí