Gábinko

Gábinko

Anotace: gabííííí

jako ty nejlepší
kámošky i v neětěstí

na písku hráli si
bábovky bourali

kámošky napořád
gábinko co děláš

šikana
tu zvládneme spolu
spolu
byli sme vždycky u jednoho stolu

jenže rvačky
ulice¨
ty zlobilas
čím dál více

cigára,blbové
to pro mě bylo zakázane

proč už to neni jako dřív
proč je mezi námi zed
proč doprčic stalo se to zrovna ted

hrozne me to mrzí
jenže tohle už nespravíš
mezi námi
bude už nafurt ocelová mříž

nenechám se stáhnout
a ty to víš
at sem k tomu sebe blíž

chybí mi to co mezi námi bylo
chtěla bych aby se to nikdy nestalo

ale tys mě chtělá mlátit
už nechtěla sis hrát

tys bydlela na ulici
a já měla krásný hrad

ted sme každá uplně jinde
škola,sport i kámoši
mi dvě se k sobě nehodíme
zapiš si to za uši
Autor kávěnka, 28.08.2009
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je doopravdy lepší přenést se přes ztrátu přítele jelikož když se ho budeme snažit najít mohly by sme zapomenout cestu zpět a ztratit se taky

31.08.2009 21:03:00 | kávěnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí