Trpkost života

Trpkost života

Anotace: Autor(volne myslenky)

14.12.2008 23:13

Autor(volne myslenky)

Trpkost života

Život nám utíká
čas jen plyne
přání se nám plní
nebo v dáli mizí
jak opar mlhy
nové věci před námi
ty staré mizí
či naopak
staré se více jeví
jen ty nové nepřicházejí
stejně tak je to i s láskou
co bysme chtěli
to nikdy mít nebudem
jen pomyšlení nás trápí
srdce bolí
a je vychladlé
jako vnitřek sopky
sto let staré
přesto okamžiky
v nás jsou vzácné
jako náš život
jenž je krátký
a sny nevijímaje
je těžké něco mít
když se nám jen otom zdá
sny jsou smutné
láskou zahořklé
ale přeci
i vyjímky jsou
leč né vždy
příjemné.
Autor JarekBrnoCz, 28.08.2009
Přečteno 206x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí