Přátelství a láska

Přátelství a láska

Anotace: ???

14.12.2008 18:37

Přátelství a láska

Přátelství a láska
dvě naprosto odlišné věci
přesto se návzájem pojí
a slučují
ani bez jednoho
se nedá žít

přátelství a láska
nás dělí
rozdělují na několik táborů
je jen na nás
cosi zvolíme
jakou cestu vyberem
kudy se dáme
jakou trasou vyrazíme
jeto jen na nás
co stím uděláme
jak budem žít
a vnímat svět kolem nás

přátelství a láska
běh to
na dlouhou trať

přátelství a láska
ani bez jednoho nelze být
přesto se
kolem toho umírá
bez naděje
na další postup
bez naděje tu být

přáteství a láska
jen to vzniká
bez obnovy
na lepší zítřek
na lepší čas

přátelství a láska
bez toho
nemůžem být
Autor JarekBrnoCz, 28.08.2009
Přečteno 455x
Tipy 5
Poslední tipující: přema, PrinceznaHeliovýchbalonků, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mily priteli, nadherne jsi basenku napsal, posilam pozdraveni.

28.08.2009 22:23:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí