Životní hádanky

Životní hádanky

Anotace: snad každý občas hádá...

Jsem hloupější nebo chytřejší než všichni ostatní?
Jsem chladnější nebo smutnější než všichni druzí?
Jsem blázen či realista, otrok či feministka?
Bojím se lidí nebo citů?
Nenávidím svět nebo sebe?
Kráčím do pekla či do nebe?
Je zelená nejhezčí nebo hnědá je?
Chce-li mě milovat, mám utíkat a nebo se vzdát?
Srdce žal chce spalovat, mám ho bránit a nebo ho dát?
A ty? Vzpomeneš Dominiky, nebo vzpomínky už pokryl prach?
Kdo rozluští ten hlavolam?
Zda život - nebo smrt je klam?.
Autor Tyssi, 28.08.2009
Přečteno 507x
Tipy 2
Poslední tipující: zrrrr, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí