Stín

Stín

Anotace: :)

Bez očí
bez zraku.
Bez bolesti
bez strachu.
Bez rukou
bez doteku.
Bez plic
bez nádechu.
Bez jazyka
bez chuti.
Bez uší
bez sluchu.
Bez nosu
bez čuchu.
Bez srdce
bez lásky
bez duše
bez krásky.

Nic z toho nepotřebuji stejně žiju,
každou chvíli vidím,cítím,jím a piju.
Stále slyším,cítím,miluji,
dotýkám se tě bez jakéhokoliv ústrojí.
Nepotřebuji nic z toho k žití,
můj svět pro tebe není k bytí.
Jsem tvým postrachem jsem tvou můrou.
Kdyliv otočíš se kousky mě tam budou,
I když jímá tě splín,
jsem tvou součástí,jsem tvůj stín.
Autor greapy, 28.08.2009
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., Ta co te ma v krvi rozpusteneho, zrrrr, LeeF, Ayaka Midoriko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí