Nic

Nic

Anotace: né vždy jsme tak silní

14:12.008 18:22

Nic neřeším
nic uz nedělám
zbraně neskládám
srdce obrňuji tvrdým kamenem
nic už
nesmí jít tam ani ven
větev praská
mraky plynou
zahrada uvadá
lidskost hnije
přesto jde se
tím širým světem
dál do země zapomění
slíbené nikomu
Autor JarekBrnoCz, 29.08.2009
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí