Bez pravidel

Bez pravidel

Anotace: Není nic krásnějšího, než se zbavit věcí, co tě jenom svazují...

Dech
jak zase nabrat dech
pod stropem pyšně pozlaceným,
v sevření předepsaných frází,
udušená v parfémech?

Ach
bylo to šílenství,
když prchla jsem ze spárů kýče
a chtěla svou bolest křičet
do modrých nebes?

A náhle
obzor se změnil.
Polibky větru na mé šíji,
etudy ptáků v rytmu potoka
v porozumění,
v harmonii.

A já
nechala tělo volně klesat
do travnaté náruče,
podpatky smetla z chodidel
patřím pod nebesa.
Autor Sfinx, 29.08.2009
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: BERYL.K
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím ST

29.08.2009 12:56:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí