Letní bouřka

Letní bouřka

Anotace: ... rozmočí mou cestu ke štěstí.

Letní bouřka

letní bouřka obrušuje mé špičaté myšlenky
smrt už není tak blízko u tvých očí
nikdo neříká, že je snadné běhat stále v kruhu
větve pod tvou tíhou budou praskat dále
ta cesta k tvému štěstí se nemění
a můj pohled stále signalizuje ...

zítra snad nastane tvůj čas rozsudku,
odsoudíš slabé duše ke smutku ?
rozřežeš kusy oceli stovky nevinných těl
a utečeš se svými sny daleko pryč ?

řekni, že stále miluješ ta slova
řekni, že to bude trvat věčně
řetězy spoutané ruce se nehýbou
a mysl touží po smyslnosti
ta cesta ke tvému štěstí se nemění
a můj pohled stále signalizuje ... už je čas.
Autor fiXXXer, 29.08.2009
Přečteno 287x
Tipy 11
Poslední tipující: zelená víla, enigman, Dota Slunská, Mbonita, hašlerka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné verše

29.08.2009 16:00:00 | hašlerka

Skrývá víc, než by se mohlo na první pohled zdát... alespoň pro mne...

29.08.2009 13:38:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí