Dokud ti vítr zase nezafouká

Dokud ti vítr zase nezafouká

Anotace: =o)

Sbírka: Drozdovská recese

Dokud ti vítr zase nezafouká
a nenapne tvé plachetnici plachty..
Máš svůj život,svoji loďku,
tak nepřemýšlej nad tím, že
jiní mají drahé bydlení a jachtu…

Postáváš stále na jednom místě,
ale co na tom sejde?
Vždyť o tohle v životě vůbec nejde.
Sleduješ ostatní,chceš být jako oni,
Stále přemítáš,co bylo včera a co vloni.

Někdy je lepší nechat věci tak, jak jsou,
vždyť ani ti skvělí s nimi občas nepohnou.

Tak proč toužit být, to co oni?
Podívej—slepice,žirafy,sloni!
Tak netouží být ušlechtilým lvem,
tak se přestaň otáčet a žij stávajícím dnem..

Sni svůj sen a uchop ho za ruku,
nenos už stínů slabostí paruku.
Vždyť tvoje chmury nic nezmění,
shoď ze srdce to přetěžké kamení.

Buď tím kým si, žij tak jak chceš,
jedině tak své štěstí nalezneš..
Autor Dullsinea, 29.08.2009
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí