Podzim 1997

Podzim 1997

Anotace: ---

Sbírka: Výkřik do tmy

Každý si žije spokojen,
však pouze do té doby,
kdy jeho klid je narušen,
což znamením hektické je doby.

Nikdo se v citech nevyzná,
stal se z nich těžký hlavolam,
láska je veličina neznámá,
a život velký sebeklam.

Žádný si není ničím jist,
co může to zvrtne se,
není již k dispozici čistý list,
co na něm nyní je, to kdysi stalo se.
(1997)
Autor VaR, 29.08.2009
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí