Kamarád

Kamarád

Anotace: Pro něj o něm :)

Vždy jsi mne chápal,
za to děkuji.
Záchrané lano podal,
touto básní ti sděluji:

J- jako jablíčko,sladký.
E- jako eletřina, prudký.
N- jako nebe,úžasný.
Í-jako iluze, tajemný.
Č- jako čmeláček,co nepíchne.
E- jako elita,hodně věcí nabídne.
K- jako kolotoč,zajímavý.
A taky velice hravý.

Tohle není mých citů spád,
to jen ty jsi super kamarád,
kterého má každý rád.

Z mnoha jmen,
jeníček je ten,
co přátelství nabídl,
a v srdci mém uvízl.
Autor Dark dream, 29.08.2009
Přečteno 580x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))

29.08.2009 22:36:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí