dotek bez ticha

dotek bez ticha

Anotace: miluju bez výjimek,pro pár dní inspirativně zábavných

Šahá na dno studeného prachu
A všechny myšlenky věnuje jim
Když stydí se a objímá je
Usmívá se a tváří se skladně

Hledají se na druhém konci žárovky
Kde srdce tluče jako zvon
Navnaděná,okouzlená? přece není němá

Když ochutnává konečky mokrých prstů
S bublifukem zprávy vysílá,třpytí se jako hladina
Se sladkým vědomím,nevědomě maluje z palety
Když opírá se o paraple

S výzvou v očích,sleduje je
Pojídá banán stále
A jemu? Stále šeptá do ucha
Bíle rty,nejsou žádná potupa

A na šňůře barevné, visí nápis lněný: Dance With Me?
Kolik kroků, tolik dní..žádný se nezdá poslední
I léto tančí ladně,bez bolesti
Schovaná v rohu,vyditelně celá září

Plno tváří před ní a za ní,které nezná
Cvak,udělá,když je v popředí vzadu se svým pozadím
Nebe už nepláče je celé modré a s puntíky
Klidnou divokost ochutnává jako maliny

Smířivě modrý motýl letí kolem
Bere mě na křídla a kolem ramen
Třpytí se, chvěje se
Než sedne na jasmínový květ a políbí jej
Ano políbí radost všemi směry
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 30.08.2009
Přečteno 381x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lota, Házté, její alter ego, subrtka, zelená víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bóžinku, ta je krásná :) júúú

08.09.2009 17:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba

bóžinku, ta je krásná :) júúú

08.09.2009 17:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Přijde mi taková hrozně zvláštní, ale moc se mi líbí :-)

30.08.2009 11:57:00 | subrtka

pěkná..ST.

30.08.2009 08:25:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí