podívej

podívej

Anotace: jen tak..

Otři čelo
a zavři oči

a v duši
se usměj

a matně
mě pohlaď

jo a na růžovo mě nemaluj
přeci tak ne

a zaostři na půvaby
co máš
vždyť to znáš

a jestli ti bylo dobře?
nooo
tak se budeme mít

a až potkáš toho pána s těmi křídly
tak ho pošli dál
vždyť já mám

A v těch slepých uličkách
nezabloudíš
když loudíš
ta slova

nemusíš
loudit
ani bloudit

cíl je dán
a nahmatán..

podívej se z okna
a uvidíš
Autor zelená víla, 30.08.2009
Přečteno 288x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dead-head, Radek.oslov.Šafárik, PrinceznaHeliovýchbalonků, Bíša, Mbonita, Sůva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí