jen tak

jen tak

Anotace: ...

vezmi krabičku sirek
a spočítej je

a splést se nesmíš
jen to naladíš

tu dohodu
a rozvahu


a nechci se ptát
dnes ne
tak je spočítej

a jestli se sekneš
pak to protneš

a nech ty cesty
jen jdi...
pro to vše
co máme

a nechci tak mluvit
vždyť blondýny mají štěstí

ale nohy je studí stejně
zřejmě

a tak bud
příteli
a nejen v neděli

mi bud
příteli
na neděli
přáteli

a že smysl to není
nemá
a já němá

ti šeptám
milá myšlenko

nezapomeň
Autor zelená víla, 30.08.2009
Přečteno 239x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sůva, Romana Šamanka Ladyloba, PrinceznaHeliovýchbalonků, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí