Neznámá žena

Neznámá žena

Anotace: příští bude o lásce.....

Hustý, tmavý les,
hluboko v něm,
staré obydlí,
z komína dým,
žlutě zbarvený,
k nebi se vznáší.

Kdo může,
žít zde,
zvěř tu nežije,
člověka není vidět na míle,
u prahu stojím,
vejít se bojím.

Klepu se strachy,
zřím anděla,
ptá se, co potřebuji,
cože jsem chtěla,
mě však žádná slova,
z hrdla nezní,
hledím na to zjevení.

Přemýšlím v duchu,
či popřeje mi sluchu,
tato neznámá žena.
Autor maakkyy, 30.08.2009
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Oťas, Bíša, Květka Š., Markéta G.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí