Ztracená láska

Ztracená láska

Anotace: Tato báseň je o někom kdo ztratil svou životní lásku

Když slunce vychází,
tvůj úsměv mi schází.
Když psaníčko vzduchem letí,
snad je od tebe.
Jenže do okna vletí
a není to mé.

Stýská se mi
a ty pořád nejdeš.
Proč sen zdá se mi,
Když ty v něm nejseš.

Slunce už zachází
a ty jsi pořád pryč.
Proč když z bytu odcházím,
nepodáš mi klíč?
Autor mari an, 30.08.2009
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí