Problematické pohlaví pážat

Problematické pohlaví pážat

Anotace: přemýšlivá:-)

Je pod naší úrovní
na stupínku pážete
vlastně ani nevíte
zda je to děvče nebo kluk
na ženu má moc hluboký hlas
na muže naopak vyvinutější poprsí
ať páže prokáže
své pohlaví
***
My
šaškové,kteří bavíme
urozené pány a paní
se potichu bavíme
v krčmách a přemýšlíme
**
nad ženami
nad vtipy
*
nad dobrou medovinou
to se přemýšlí nejlíp
*
ale nad pohlavím
pážat.....
to je problematické
zde jsme bezradní
Autor Tomáš Přidal, 30.08.2009
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: Kamil Princ, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé dílko s nadnesenou atmosférou a přesto s odleskem skutečnosti. Dobrá práce.

05.09.2009 18:34:00 | Kamil Princ

Eunuchové jsou na tom hůř..

04.09.2009 19:22:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí