O márnosti

O márnosti

Anotace: ..., jednoducho o márnosti

Kŕdeľ vrán
točí sa nadomnou,
desiatky brán
a ten pocit je so mnou!
Je tu stále ako strach,
strach to nieje,
myšlienka-menej než prach!
v oko mŕtvej vrane, ... .
Stačí stáť všetko sa láme
on a ona, neznáme tváre.
Ani nevieme, platíme
a chýbajú nám sváre.
Autor Gonta, 30.08.2009
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí