kolo

kolo

Anotace: ...

starý zrezivělý
vrzající
zašlý kolo
gumová duše

při sebemenšim
pohybu
vrz

to kolo
má mnoho zážitků
mnoho vzpomínek
mnoho kocovin
říditka vohlý
rámy poblitý

já na něm jezdím
jsou z něj cítit
ty zkušenosti
a jak tam tak sedim
rozhlížim se
koukám po lidech
a oni na mě
smějou se
i já se směju
protože
oni nikdy nepoznaj
jakej je to fajn pocit
vysrat se na
domov
práci
peníze
ženský
lidi
a jenom si jezdit
na tom starym kole
a smát se jejich
přiblblym starostem
vrz vrz vrz vrz
Autor ego_nothing, 30.08.2009
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí