Ona 1

Ona 1

Anotace: ....

Začínám ani nevím jak,
že její hlas je andělů zpěv,
běsním kvůli ní jako při luně vlkodlak,
že vedle ní každá jiná jenom zjev,

Její vlasy každý jako drahokam,
oči její tůňky upřímnosti,
jak víc dokonalé chválit nevím sám,
snad jen kdyby svět zanikl v plamenech měl bych její krásy dosti,

Jako laň vychována lesem,
jako hvězda na nočním ráji,
neslábnoucím svítí jasem,
jako květina bílá v temném háji,

Bez ní život není a je jen šeď,
duší krásná ne pozlátko,
jsi krásný ptáček tak leť,
díky za vše kuřátko...
Autor Earl, 30.08.2009
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Tymi14, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vydařená a moc pěkná;)

02.09.2009 23:56:00 | Tymi14

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí