invero

invero

Anotace: ..

v přeprázdnu
sedím v roztřesené
kapce rosy
zmenšená
na poslední tiché
-mi manchi-
za chvíli zmizím
stromy se kymácí ve větru
padají jablka i otlučená srdce
za chvíli zmizím
přehrávám si útržky filmu
z rozřezané hlavy
možná je svět zmačkaný nebo
se jen chvěje
za chvíli zmizí

ten skok byl příliš rychlý na to aby jen
zabil

musím se vrátit
nesmím se vrátit
Autor atty, 31.08.2009
Přečteno 388x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Churry, enigman, al-pacino, labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mizivá...

31.08.2009 15:15:00 | enigman

Rozpolcenost myšlenek podaná v příjemném obalu slovních obratů, líbí se mi to.

31.08.2009 08:29:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí