Ira

Ira

Anotace: další smrtelný hřích

Sbírka: Sedm smrtelných hříchů

Ira

Nenávidíme se
Milujeme se
Milujeme se z nenávisti
A nenávidíme se z lásky
Lehký mechanismus vzteku
Chceme nenávidět
A nenávidíme
Natolik, že jsme z toho nešťastní
Proč tamten ano, já ne?
Proč já ano, tamten ne?!
Slizce se plížíme stíny
A pak udeříme se zlostí válečníků
A kosti praskají
Životy zanikají
Tep bušící v našich hlavách je jako nebeské zvony
A my si přejeme být v ráji
Zatínáme pěsti a bušíme do srdcí, do duší
A pak je u hodovních stolů konzumujeme
Snad nám nezaskočí kost
To by nás rozzlobilo
Vidíme svoje přátelé
A nebe v našich hlavách se zatahuje
Nenávidíme
A tak tomu bude navždy
Autor Jesper, 31.08.2009
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Zpátky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvráceným způsobem se mi to líbí, hlavně některé obraty. tvůj pohled na smrtelné hříchy je zajímavý, barevný, evokuje ve mně spoustu představ, což je pro mě důležitější než přesné dodržení formy textu :)

04.09.2009 17:19:00 | Lailah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí