Dýmová

Dýmová

Anotace: jednoho pozdně letního večera

Vykouřím si cigeretu,
na zdraví tomuhle světu.

Na tudle zkurvenou zemi,
v níž všechno jedno vlastně je mi.

Na život co nefunguje,
a proto spousta smetí tu je.

Na lidi co lžou a kradou,
na příběhy co končí zradou.

Na večery s přáteli,
dřív než tě někdo z nich z nebes sestřelí.

Na všechny, co mi pijou krev,
na rušení nočního klidu a řev.

Na všechno co nenávidim,
na umění dělat ze stvůr lidi.

Nemám pro to slova ani rým,
jediný co zmůžu je vyfouknout dým.
Autor Mišpule, 31.08.2009
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, Lioness, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jdu si zapálit

31.08.2009 19:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí