Pořád jsi čekal na podzim

Pořád jsi čekal na podzim

Anotace: není to ouplně takhle je to trochu jinak ale přece (...)

Pořád jsi čekal na podzim
doufals v padající listí
v koberec šustící pod nohama
teplé barvy a šedou oblohu

Pořád jsi čekal na podzim
na stvůry na provazech ve větru
větrovky dětí a vlající šály
tak jak jsi to znal z dětsví

Pořád jsi čekal na podzim
zježená pole vzduch vonící deštěm
obzor tak blízko a huňaté mraky
na ptáky chystaj' se na cestu

Pořád jsi čekal na podzim
a najednou je tu mráz
choulíš se do zimníku a nevíš
co si počít s tím chladem v srdci
Autor Bůchví..., 31.08.2009
Přečteno 270x
Tipy 17
Poslední tipující: Adie.80, subrtka, Alasea, PrinceznaHeliovýchbalonků, Mbonita, nejsembásník, hašlerka, labuť, malá čarodejnice wiggová netopýrková, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi líbí :-)

02.09.2009 16:26:00 | subrtka

s podzimem do zimy s ST!

01.09.2009 06:30:00 | nejsembásník

krásné podzimně melancholické verše, ST!

31.08.2009 22:56:00 | hašlerka

...a mi se to líbí ST

31.08.2009 21:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí