laska neni klise

laska neni klise

Anotace: ...laska neni klise...projev. dojem. dojezd-rozjezd. vzkaz. dopis. nic. kus textu. text jemu. on. a ja.

vkladam svoje tajemstvi
do tvejch rtu
*


fotim lidi
stavim vztahy
bouram hraze
sem extaze.

nicim myslenky
uznavam milenky


neucim se zapominat
nezapominam se od zivota
ucit
nikoho neproklinat.




tleskam mestu a davu
provokuju a tancuju
na next episode
zatim platim
za vsechny svy kroky az sem
kroky tanecni.



za cesty alkoholem
a porazkama
/neziju urazkama/


mozna sem v dalce
stojim pod obzorem
s rukama za zady
se strachem ze zrady.

v ocich sila
v srdci zadna vina



jen vira
verim v nas dva



---------------------------------






*

vcera sem poprvi v zivote
videla hvezdu
jak pada
a nikdo ji zatim nepostrada

.

nejspis sem zamilovana
protoze sem si
neco prala
se snem si hrala

tise

.


vzdyt laska neni klise




/čšřáčížáéířžáčžáčřýé
čýáéýíáéžýážéíýářžéýážéýáž/
Autor embryo v hlave, 01.09.2009
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Samotář Samotinký, Bíša, al-pacino, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí

14.11.2009 10:04:00 | slečna.závist

Ať žije diakritika.

01.09.2009 10:30:00 | Jana M.

...ST (máš tam poprvi)

01.09.2009 09:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí