"Azuro"

"Azuro"

Anotace: Vám přeji jen světlé chvilky...krásné chvíle...temnota ať je od vás vzdálena na míle...

Obloha bez mráčků,
sluníčko žlutavé,
láká to k úsměvu,
ale srdce bolavé.

Venku krásné "azuro"
"tady" černě zataženo,
v srdci bolest; touha,
ať je již spíše "roztaženo".

"Modravé" chvilky či roky,
modravý Liter, modrá,
či i ta růžová, žlutá,
hlavně "světlá" byla by dobrá.

Temnou vložit do trezoru,
na tisíce západů,
jak to vše udělat,
bylo hodně nápadů...

...nevyšlo...
...nepřišlo...
...žádné světlo...
...ani teplo...

-jen tma-
Autor toužím.jít.dál, 01.09.2009
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: Isquieasuus, Charibeja, Gudula, Paulín, Simísek, Květka Š., Hazentla, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víra je v každém z nás
a odvaha přijde, chce to jen čas.

01.09.2009 22:36:00 | Paulín

Je těžké překročit vlastní prahy,
temnotu v nás..
Chce to snad čas…
A horu odvahy…

01.09.2009 15:34:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí