Vnitřní pocit

Vnitřní pocit

Anotace: Autor(o sobě)

8.12.2008 19:10

Autor(o sobě)

Vnitřní pocit

Špatný pocit mám
můj život se blíží
ke konci
k záhubě
nevím jak to zvládnu vše
nevím co bude dál

život mi končí
rozpadá se
nestojí to za nic
kolem mě zmatky
propast otevřena
směrující mě k
záhubě

už nevím nezvládám to
jen předstírám
už jsem na dně
přestávám uvažovat dál
jen se ztrácím
ve svém nitru mizím

myšlenky mé mizí
je na čase jít s nimi
ať se snažím sebe víc
vše kolem ztrácím
žádná naděj
prostě nic
vnitřní já mě ničí
vlastní boj prohrávám
ať se snažím sebe víc
stojí mě to víc
vlastních sil
než jsem myslel
a doufal

co bude dál nevím
končím..........

Ani slzy vlastní
mi už nestačí
srdce se rozpadá
už to nejsem já
jen prázdná schránka
bez duše
to jsem já........
Autor JarekBrnoCz, 01.09.2009
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí