Revoluční myšlenky (marné)

Revoluční myšlenky (marné)

Anotace: Výkřik ...

Země ještě tvrdě spí
Hodina dělí od světla den
Mě však systém spát nenechá
A tím končí noční sen

Svítá, kolem obloha bez mráčku
Okolí osvětluje sluneční záře
Den co den, už roky
Pak vše sleduji z okna kanceláře

Teď napadaj mě myšlenky
Zda správné je to tak
Zda odměna mi za to stojí
Zda nedělám něco naopak

Je dobré pořád chodit
Z domu do práce a hned zpět
Je dobré takovým stylem žít
Nezanedbáváme tak svůj svět

Jestli zařízeno je to dobře
Jestli někdo přemýšlí o tom
Jestli není jiné cesty
Jestli lze rozložit atom
Autor richaro, 01.09.2009
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí