První den

První den

Anotace: První den ve škole se nezapomíná

První den

První den ve škole,
Nebudeme po škole !
Nezaspíme,
Dobře se připravíme !

Prázdniny utekly
Jako voda
Kam odešla ?
Ta pohoda….

Od zítra se budeme učiti ,
Matiku, zeměpis, jazyky
Zopákneme si otázky,
Zahodíme už maňásky !

Paní učitelce dáme kytičku,
Zazpíváme jí písničku !
Aby s námi do června vydržela
Přece by o Vánocích nebalila…

Ten rok má jen deset měsíců
A jarní prázdniny k tomu,
Že nám to rychle uteče
Přece věříme tomu !

Za rok tu budeme zpátky,
O třídu výše
O něco chytřejší
Měšťance blíže….
Autor v.hercik, 01.09.2009
Přečteno 222x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uteklo to jako voda
škoda,škoda,škoda...

01.09.2009 19:09:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí