Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: dneska jsem dostal zpět jednu svou knížku trochu mě to zamrzelo jak to dopadlo

Náš stín se pomalu šinul po té zdi
Náš stín Na druhé straně zapadalo slunce
Červené jak fleky na tvé sukni
Prý puntíky

Za tou zdí No možná to byl ráj
Obyčejný lidský eden Každý se má fajn
Každý je spokojený
Sám se sebou
Se statem quo

Vedle šplouchala voda
Jak moje slova Taky šplouchaj
Marně a nadarmo Ty je neposloucháš
Ty nevidíš
Jakos procházela kolem té vody

Skrývám svou touhu Schovávám do slov
Když se zas toulám kolem zdi a vody
Teď už sám
Když se tam chodím nadýchat stesku
Ty ho necitíš Nevidíš

Za tou zdí
To byl hřbitov
Autor Bůchví..., 01.09.2009
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: Adie.80, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Alasea, v.hercik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale kdepak, vážně to byl hřbitov.

02.09.2009 06:52:00 | Bůchví...

hřbitov lidských nadějí...

01.09.2009 23:09:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Vzpomínej dál, myslím, že máš ještě hodně co říct.Myšlenky mé teď bloudí travou, chtíc nechtíc.
Pěkná zajímavost. Nevím, jak jinak to nazvat.

01.09.2009 19:00:00 | Fenn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí