Světaznalci

Světaznalci

Anotace: První září hola hola, škola s inspirací volá volá.

Sbírka: Drozdovská recese

Inspirací jsi mi ty,
v tobě najdu vždy zákoutí,
jenž mi rozjasní myšlenky,
asi něco jako návrat zhrzené milenky.

Nápaditost touhy
naleznu vždy v sobě,
stačí pohled pouhý
a vyčítavý téhle době.

Chci být ten, kdo se neztratí,
i kdyby poslepu by šel.
Bohatí, ti někoho podplatí,
avšak tenhle manévr by chudým neprošel.

Takový i horší je dnešní svět,
jehož pravidla se učíme znát nazpaměť.
A ty borce "světaznalý"
jednou taky osud skolí.
Klidně klopte lidé zraky,
ale já už nevěřím na zázraky..
Autor Dullsinea, 01.09.2009
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí