Temná

Temná

Anotace: ...

Tajná skříňka skrytá v hlubině
Pandora je její matkou
Mlčí věrně, mlčí o vině
Slzou si zamyká budoucnost vratkou

Končí kde začíná a potichu trpí
Obrovská síla ji uvnitř drásá
Snad přijde někdo, kdo nože ztupí
Navenek bezchybná ponurá krása


V té skříňce ukryté kapičky bolesti
Potichu v hmotu se mění
Složí se z myšlenky, svádějíc k neřesti
Krutost co dabuje film ve svém znění

Činy jež rabují okolí srdce
Ty které viníkům nedají spát
Drží se v nitru, však tiše a hořce
Nezbývá ničeho, jenom se kát
Autor Janishka, 02.09.2009
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: zelená víla, WAYWARD, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné veršování,líbí se mi.

02.09.2009 11:48:00 | Květka Š.

Někdy je život a to kolem něho těžké... ale jak jsem psala v anotaci u své poslední básně... po každém dešti vyjde slunce...

02.09.2009 11:21:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí