Silnější než se zdá

Silnější než se zdá

Anotace: co k tomu dodat? asi nic...

Šinu se k lesu
na čele vrásky
oprátku nesu
z nešťastné lásky.

Hle dub
tak starý, moudrý a statný
popravy svědek
teď bude mi platný.

Jen pár slz slaných
do mechu vpilo se
a vše co teď stát se má
nechť tady stane se.

A už tam visí
na větvi houpe se
a vše co stát se mělo
tak v tichu stalo se.

Vracím se z lesa
hledíce za sebe
kde na větvi v oprátce
rudá růže
ta poslední...

ode mě pro tebe
Autor tuleby, 27.10.2004
Přečteno 623x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí