Retrospektiva

Retrospektiva

Anotace: pozn. Telátka jsou malý kaštany, který maj fleky :o)

Sbírka: Skrz obyčejné dny

*Vprostřed kalného rána
skrz oponu
dešťového mrholení


Počítáš dlažební kostky
s rozpitými barvami
kříd
poházených v příkopech
mizejícího dětství

Kreslíš do louží
Rozcestník

Přesíváš zrnka písku
ošlehané poryvy
umělohmotných lopatek
uložených do
studených sklepů

Pátráš po kaštanových
telátkách

Usedáš do parku
unaveného zákazy
vstupu se psy
jenž vzdychá
do korun vyvoněných lip

Trháš lístky
kopretinám

Vprostřed chladné noci
odcházíš

do světa dospělých
Autor chroust17, 02.09.2009
Přečteno 268x
Tipy 16
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, dream in emptiness, Churry, LeeF, Bíša, enigman, labuť, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižné. Na delší koment nemám slov "o)

07.09.2009 16:13:00 | Churry

tohle je moc povedená věc, vážně se mi moc líbí :o)

02.09.2009 19:15:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí