Infekce

Infekce

Anotace: na kterou umírám

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Upadla jsem do hloubky tvých očí,
rozbila jsem si koleno o hranu tvého víčka.
Do rány dostala se infekce snad slzy ji smáčí,
pozoruji kapky krve skrz barevná sklíčka.

Smečka bílých plášťů nade mnou vzdychla hořkosladce,
na stolku hnijí pomeranče v síťce.
Prý to semnou nepůjde hladce,
doufají, že nechcípnu jak straka ve zlaté klítce.

Má bílá nemocniční postel se houpe na vlně smutku,
je to až komické, že asi umřu na bílém stolku.
Umřu, protože tebe mám rozpuštěného v krvi - tebe a tvou lásku prostitutku..
Autor Satha, 02.09.2009
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: Kamil Princ, PrinceznaHeliovýchbalonků, Severka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pronikavá lyrika vášnivého chladu a kolaborace lásky s bolestí. Báseň mě zaujala.

05.09.2009 18:42:00 | Kamil Princ

Inspirace Václavem Hrabětem, že? :)

02.09.2009 18:39:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí