Čas se stává bratrem, hodiny sestrou..

Čas se stává bratrem, hodiny sestrou..

Anotace: ..z roku 2006 a ze školní lavice..

Vím, tento den je poslední
Rána v srdci krvácí
Je tu konec nadějí
Láska se vytrácí

Minuty času měly být naše
Kapky po noži stékají
Netvař se tak plaše
Tebe přeci neznají

Čas se stává bratrem
Hodiny sestrou
Žijeme jen zvratem
Půjdem společnou cestou?

Venku se to mění
Déšť z nebe padá
Lidé zůstávají stejní
Všude lež a zrada

Nitě pavučiny si zpřetrhal
Stromy se pro děti sklánějí
Skutečně ji tak miloval?
Bolest a strach zahánějí

Nebe je zbarvené do krve
Měsíc po obloze pluje
Nikde už lépe nebude
Vítr hlasitě duje

trápení mě souží
Svět není nic
Nad hlavou ptáci krouží
Mohl by být mnohem víc

S postupem času se nemění
Arogance, závist, chlad
Pro mě je to vězení
Přijde pro ně kat?

Tolik lidí na světě potřebuje pomoci
Zdá se vám to divné?
Já tu sedím s pocitem bezmoci
Bude to někdy jiné?
Autor Giginka, 02.09.2009
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, Pevya, PrinceznaHeliovýchbalonků, hašlerka, Inkheart
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je krásná, smutná. Bude to jiné..., snad.

05.09.2009 18:58:00 | Pevya

Citím smutek, kapky beznaděje
snad je už lépe
a slunce tvé srdce hřeje

02.09.2009 22:48:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí