Marné volání.

Marné volání.

Anotace: Ahojky všichni. Tak jsem k Vám zase trošku nahlídla a přemohla mě chuť tady něco malinkého zanechat. A napadla mě zrovna dnešní nemilá návštěva v AAA. Jen se bojím, že mé veršování trošku víc pokulhává. Tak mi to promiňte prosím. Už se mi po Vás stýská.

Tak jsem dneska byla s mladejma v Praze
a vůbec mi tam nebylo blaze.
Naše kroky vedly do AAA bazaru,
kde nám bylo hnusno,
jak starému lazaru.
Dceřina stížnost,
či vlastně reklamace.
Zněla pánům bazarníkům,
jako velká legrace.
Přehlídli nás jako šírý lán,
šéfik tu není, on je náš pán.
My sdělíme mu vaše nářky
s tím, že snad nejste lhářky.
Šéfik vám zavolá rozhřešení,
teď jeďte domů
na autu závada není.
Ano, závada už fakt není
a vy jste blbci zabednění.
Jiný servis u nás autíčko vyladil
a teď je na vás,
aby to váš bazar hezky zaplatil.
Záruka běží teprve tejden,
tak plaťte, nebo se u soudu sejdem.
Mizerové……..
Autor Verule, 02.09.2009
Přečteno 305x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, carodejka, hašlerka, s.e.n, Psavec, WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Verule.. Ach... jaci jsou to mizerove, dobre ze ses nedala.

13.10.2009 19:33:00 | carodejka

Tak a nedej se!

17.09.2009 20:18:00 | s.e.n

Tak se na ně musí....nedat se!! ST:

03.09.2009 10:17:00 | Acham

AAA prošlo úpadkem, tak nevín...

03.09.2009 00:08:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí