SMRT-pokus

SMRT-pokus

Anotace: má smrt jen nepovedená a o pár let později vzniklo toto :-(

3.12.2008

SMRT-pokus

Je prosinec
měsíc kdy sníh tu má být
měsíc chladný až ledový
ukrutný a zlý...

Tak vnímám i já Tebe
Ty jeden grázle
s duší odpornou jak
zvracení někde u křoví
na sněhu plný krve
s prostřeleným mozkem
jedna kulka byla malo
dal jsem ti jich víc
přesto se dívám i když
zvracím na Tvé odporné tělo
v krvi zalité

jen stojím zvracet přestávám
úsměv na rtech se jeví
tak přeci jsi to udělal
bez přemýšlení a k citu k sobě
klečím a řvu jaká svině
to jsem proč jsem to udělal
přesto se v tý zimě zvedám
a nabíjím znova zbraň
tentokrát však doopravdy
proti sobě na hlavu si mířím
padá výstřel já téže ale k zemi
země se raduje

všechno utrpení mizí a rozpouští se vdáli

Co zůstává je jen odpad Ty
parchante žeho ani nesklidíš
přes to svině sebe vzal
trápení však zůstalo dál
přesto život jde dál.......
Autor JarekBrnoCz, 03.09.2009
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí