Přátelství

Přátelství

Anotace: Někdy je těžká volba mezi přítelem a dobrým známým. Já pořád věřím, že jsem obklopena jen samými přáteli.

Přátelství je tenké vlákno,
co dá se snadno přetrhat,
jak však zpevnit tu nit slabou,
a mít zas jak dříve rád?

V nouzi má ti přítel podat,
ruku svoji pomocnou,
co když ale nepomůže,
nebo ji má nemocnou?

Jak poznat že kamarádi,
nehrají jen pouhou hru,
že mě mají pořád rádi,
že všechno má mít dohru.

Přátelství má pevný základ
postavený na víře
co když ale zůstanou mi,
jen sliby na papíře.

Kdo je přítel a kdo známý,
co se jen rád pobaví,
nechci dát na žádné fámy
pravý přítel tohle ví.

Stačí někdy nepochopit,
nebo pravdu zamlčet,
z přítele se okamžitě,
místo boha stane čert.

Já si přátel hodně vážím
životem mě provází
ty co fér se nechovají,
ať mi život nekazí.
Autor hypertenze, 03.09.2009
Přečteno 731x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Modrý Anděl, Mbonita, doktor srdcí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

*:)

03.07.2011 11:39:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí