O kostkovaném polštáři

O kostkovaném polštáři

Anotace: Hranicemi neomezený verše tvořící myšlenkový proud...

Parta dětí hoří, pijí kávu,
jí oběd, mapa Afriky.
Dřevěný stůl
protože
a barva míče je naprosto triviální
mikrovlnná trouba
barokní andělíčci shlížejí,
dolů až
jim je špatně.
kamenné zvratky jim
magnafonní radiolokátor.
Muž se chytá
sedá si, za hlavu.
Pomalu si láme ruce,
které s lehkostí plují,
jak korek ve vaně.
je malomocný.
Má strach, že ta žena,
ta žena, o které je stále
řeč, že ta žena,
ta žena,
parní válec.
Autor Metcheque, 14.11.2005
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dadaismus, taky to bylo první slovo, které mne napadlo.

21.05.2006 16:24:00 | CorrimsonTom

:o) dadaismus?? Docela mi to připomíná tahání slůvek z klobouku, ale je to tak nějak milé:o)) a ten parní válec trefný...

28.02.2006 17:33:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí